Six Nations 2016 Tickets

Tickets voor RBS Six Nations 2016

Sinds het WK van afgelopen jaar heeft Nederland de liefde voor Rugby gevonden. Het toernooi voor de Six Nations is één van de grootste toernooien in het hedendaagse rugby. Landen als Engeland, Frankrijk, Schotland, Wales, Ierland en Italië strijden allemaal om de winst. Het belooft ook dit jaar weer een spannende wedstrijd te worden en met het huidige niveau van alle deelnemende landen belooft het weer een groot spektakel te worden. 

Klik hieronder door naar de verschillende aanbieders van de tickets, daar zie je een actueel overzicht van het aanbod en prijzen van de tickets. De vraag is hoog, dus wacht niet langer en koop jouw kaarten voor de Six Nations 2016!

Kaarten voor alle wedstrijden van de Six Nations 2016:  

DATUM  LAND 1    LAND 2
19 Maart 2016  Wales vs  Italië
19 Maart 2015  Ierland vs  Schotland

 Onze partners bieden:     Koop Coldplay Tickets Nu! Bespaar geld!  Veilig & vertrouwd betalen    Koop Coldplay Tickets Nu! Bespaar geld!  100% Gegarandeerde Tickets    Koop Coldplay Tickets Nu! Bespaar geld!  Meer dan 500.000 Events

Six Nations - Spelregels en ander nieuws

Elk rugbyteam speelt één keer tegen een ander team, met het gebied van thuisvoordeel afwisselend van het ene jaar op het andere. Er worden twee punten toegekend voor een overwinning, één voor een gelijkspel en geen voor een nederlaag.

Six Nations 2016 wedstrijden zullen plaatsvinden in 6 verschillende plaatsen, één voor elk land. Huidige locaties zijn; Twickenham Stadium in Londen, in het Stade de France in Parijs, het Millennium Stadium in Cardiff, Stadio Olimpico in Rome, Murrayfield Stadium in Edinburgh en het Aviva Stadium in Dublin.

Huidig kampioen Ierland zal het kampioenschap van vorig jaar te verdedigen. Zij zullen ernstige concurrentie van Engeland, Wales en Frankrijk krijgen. Engeland en Wales zijn de huidige houders record voor meeste overwinningen in het gehele toernooi. Ze hebben 26 titels elk gewonnen. Wacht dus niet liever en belief de editie van 2016 live in de stadiums!